Президентът търся конфронтация с НС и политическите сили там. Когато

...
Президентът търся конфронтация с НС и политическите сили там. Когато
Коментари Харесай

Атанасов: Радев търси конфронтация, не е казал една добра дума за управлението

Президентът диря борба с Народно събрание и политическите сили там. Когато ние отидохме да получим мандата, президентът ни сподели, че се надява да му върнем досието празна, припомни лидерът на ДСБ Атанас Атанасов по Българска национална телевизия.
Прочетете още
Откакто съществува това Народно събрание президентът не е споделила една добра дума за ръководството.  Около президентството се основава план, което да проходи на еропейските избори.

Службите за сигурност извършват това, което им се разпорежда от президентството. И това към този момент е казусът - че се прикриват избрани условия, които са свързани с дейности от хора, близки до президента. 

Службите за сигурност би трябвало да извършват годишен проект за сигурността в страната. Тези проекти би трябвало да бъдат докладвани и утвърждавани от премиера.

Правителството би трябвало да е това, което би трябвало да предложи хората, които да оглавяват и управляват тези служби. Ние би трябвало да осигурим условия това да се случи.

Има няколко фрапиращи случаи, които доближиха и до мен като информация, които демонстрират, че в бранша за сигурност с изключение на всичко друго, се прикриват проблеми, които засягат непосредствено националната ни сигурност, сподели ген. Атанасов. Ето, да вземем за пример, има една кореспонденция в СГП № 208/69 от 2023 година, която е била прекъсната от прокурор Николова, - данните вътре са фрапиращи, има пробив в националната сигурност през ДАР, и заради тази причина е предоставена инспекция посредством ДАНС, което е контраразузнаването, и там всичко са замазали и са прикрили.

Става въпрос за приключване на класифицирана информация и за осветление на чиновници на разузнаването, което е доста тежък неуспех.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР