„Президентът ще продължи да следва своята линия, която е линията

...
„Президентът ще продължи да следва своята линия, която е линията
Коментари Харесай

Бойко Борисов имаше харизма на национален политик, но тя вече е отнета от Румен Радев

„ Президентът ще продължи да следва своята линия, която е линията на първата българска огромна национална фигура като политик. Г-н Радев се съобщи като народен политик още преди изборите за президент и по тази причина ги завоюва, т.е. той ще продължи да сплотява нацията и да показва и схваща българските национални ползи. За страдание, партиите прекомерно доста партизират и са надалеч от изразяването на националния интерес. Те се концентрират върху партийните си борби и ползи и по тази причина на този декор президентът Радев се откроява доста мощно ". Това разгласи политологът доцент Мария Пиргова в изявление за предаването „ Нещо повече ".

„ Донякъде Бойко Борисов имаше харизма на народен политик преди да се появи президентът Радев. В момента, тази харизма на Борисов е отнета и на терена, въпреки със слаби пълномощия като институция е президентът Радев ", добави тя.

Изненадана съм от политическото развиване на Илияна Йотова, сподели още политологът: „ Тя за една година съумя да се трансформира от ден на ден в общественик, т.е. да заема позиция в тази вицепрезидентска роля, която не е доста забележима в политиката. Особено усещане ми направи направената взаимна позиция на президента и госпожа Йотова по Истанбулската спогодба ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР