Президентът се опитва предизборно да лъже всички едновременно. Това заяви

...
Президентът се опитва предизборно да лъже всички едновременно. Това заяви
Коментари Харесай

Даниел Митов: Президентът се опитва да лъже всички едновременно

Президентът се пробва предизборно да лъже всички по едно и също време. Това съобщи зам.-председателят на ГЕРБ, Даниел Митов, на ексклузивен брифинг на партията във връзка днешното изявление на президента Румен Радев за БНР.

„ Според мен президентът сега се пробва предизборно, преди личните си избори, да лъже всички по едно и също време – на едните да споделя, че е прозападен, на другите да споделя, че е проруски, на трети пък да се обръща, да намигва към Дубай през назначения в служебния кабинет, и в последна сметка да държи в плен българските институции “, разяснява Митов.

По думите му съставът на служебното държавно управление разрешава да се допусне, че „ ИТН “, Демократична България “ и Българска социалистическа партия са били в някаква съгласуваност с президента по време на съвещания за сформиране на кабинет.

„ Нашият зов е следният: идват парламентарни избори, българският народ още веднъж ще гласоподава, още веднъж ще ни подреди. Тогава към този момент обаче би трябвало да има същинско, достоверно изпитание, освен ние да го вършим, само че и всички останали да създадат същинско, достоверно изпитание, за състава на кабинет, което да бъде подкрепено от парламентарно болшинство, тъй че България да има ясно ръководство “, сподели още Митов.

Той добави, че е признателен на президента, че не е подписал указа за посланическото му предопределение и го приема като услуга. „ Не давам отговор на вашите критерии, нямам картонче на сътрудник на Държавна сигурност “, означи зам.-председателят на ГЕРБ.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР