Президентът също така заяви, че казахстанските власти нямат намерение да

...
Президентът също така заяви, че казахстанските власти нямат намерение да
Коментари Харесай

Президентът на Казахстан издаде заповед за стрелба без предупреждение

Президентът също по този начин съобщи, че казахстанските управляващи нямат желание да договарят с терористи.

" В чужбина се насочат апели към страните да договарят за спокойно разрешаване на проблемите. Пълна нелепост! Какви договаряния могат да се водят с нарушители, с убийци? Имаме си работа с въоръжени и подготвени бандити ", сподели Токаев.

Казахският водач сподели, че основният град на републиката е бил атакуван от 20 000 " бандити " и изрече " специфични благодарности " на Путин за изпращането на войски.

По време на размириците в Казахстан са потърпевши към 519 търговски обекта, заведения за хранене, транспортни уреди, както и банкомати, се споделя в изказване на Националната предприемаческа камара.

" Щети са нанесени основно на предприятия в търговията, ресторантьорството, превоза, услугите и финансовия бранш (особено на банкомати) ", се споделя в отчета.

Понастоящем стартира доставянето на миротворци от силите на ОДКС. Група от над 70 самолета " Ил-76 " и пет самолета " Ан-124 " непрекъснато доставя елементи от съветския контингент на силите на ОДКС в Казахстан, заяви генерал-майор Игор Конашенков, формален представител на съветското Министерство на защитата.

" Създадената от съветското министерство на защитата въздушна група от над 70 самолета Ил-76 и 5 самолета Ан-124 непрекъснато доставя в Казахстан елементи от съветския контингент на мироопазващите сили на ОДКС ", се споделя в изказването.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР