Президентът Румен Радев заяви при пристигането си в Турция, че

...
Президентът Румен Радев заяви при пристигането си в Турция, че
Коментари Харесай

Президентът Радев: Няма експертно правителство, скоро ще си проличи кой носи политическата отговорност

Президентът Румен Радев съобщи при идването си в Турция, че няма експертно държавно управление и доста скоро ще си проличи кой носи политическата отговорност в бъдещия постоянен кабинет на Николай Денков.

Новото постоянно държавно управление би трябвало да следва досегашния курс и да продължи започнатите планове с Турция, добави Радев, откакто дойде в Анкара за церемонията по встъпване в служба на Реджеп Ердоган.

В третия мандат на турския президент Румен Радев чака задълбочаване на съдействието в енергетиката, създаване на втора железопътна връзка с южната ни съседка, основаване на сухопътен мост през Резово. Светът се промени и България и Турция имат основно място в трафика на артикули и хора, съобщи Румен Радев.

На летището в Анкара българският държавен глава разиска и районната сигурност с генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг.



СНИМКА: Тоня Димитрова

Румен Родев и брачната половинка му Десислава Радева, както и народен представител от ГЕРБ- Съюз на демократичните сили Вежди Рашидов са измежду гостите на церемонията по встъпване в служба на Ердоган в президентския замък Бештепе. На церемонията участват над 120 представители на страни. Вечерта в резиденцията Чанкая ще има тържествена вечеря за всички посетители на церемонията.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР