Президентът Румен Радев заяви, че още тези дни ще вземе

...
Президентът Румен Радев заяви, че още тези дни ще вземе
Коментари Харесай

Радев чака ще съберат ли подкрепа ПП-ДБ, преди да им връчи втория мандат

Президентът Румен Радев съобщи, че още тези дни ще вземе решение по кое време да връчи втория мандат, само че ще се води от Конституцията, съобщи БГНЕС.

" Очаквам още тези дни да стане ясно ще има ли болшинство в Народното събрание и поддръжка за мандата, даден на втората по бройка парламентарна група. И реакциите на другите парламентарно показани партии ще бъдат явен знак за това дали има такава поддръжка и надлежно аз да взема своето решение. Ще се съобразя с програмата на българския парламент. Още тези дни ще стане ясно и аз ще взема своето решение. Винаги съм се водил от Конституцията, по този начин ще постъпя и в този момент ", акцентира президентът.

Президентът разяснява и присъединяване си в подготвителен полет на авиобаза " Враждебна ".

" С наслаждение одобрих поканата да полетя на този прелестен образователен аероплан. Това е нещо напълно друго като ново потомство в авиацията подготвителни самолети ", означи Радев откакто взе участие в едночасов полет с учебно-тренировъчния аероплан от ново потомство РС-21 във връзка 20-годишнината от приемането на самолетите „ Pilatus “ в състава на българските Военновъздушни сили.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР