Президентът Румен Радев връчва в 17 ч. първия мандат за

...
Президентът Румен Радев връчва в 17 ч. първия мандат за
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Президентът връчи мандат за съставяне на правителство на Асен Василев от ПП

Президентът Румен Радев връчва в 17 ч. първия мандат за сформиране на държавно управление на най-голямата политическа група в Народното събрание - тази на " Продължаваме промяната ".

Връчването на мандата гледайте в изключителното студио в ефира на БНТ1 от 16:45 ч. Очаквайте първите политически мнения, както и разбори на политолози в до 19.00 ч.

Гледайте връчването на мандата онлайн и на BNTNEWS.BG или във на " По света и у нас ":





По-рано през днешния ден министър председателят в оставка и водач на " Продължаваме промяната " Кирил Петков предложи вицепремиера и министър на финансите Асен Василев за претендент за министър-председател.

" Аз предложих на " Продължаваме промяната " идващият министър-председател на България да се споделя Асен Василев. Човек, на който имам категорично доверие, с който започнахме битката един до друг и с който ще я приключим един до друг в един тим. Един тим с него, с всички членове на " Продължаваме промяната ", с всички съдружни сътрудници и всички съидейници. Време е да запретнем ръкави и да си свършим работата до дъно ", сподели Петков.

Асен Василев ще бъде в студиото на " Панорама " довечера. Гледайте диалога на Бойко Василев с претендента за министър председател на " Продължаваме промяната " от 21.00 ч. по Българска национална телевизия 1!
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР