На късно заседание снощи Продължаваме промяната взе решение да предложи

...
На късно заседание снощи Продължаваме промяната взе решение да предложи
Коментари Харесай

Кирил Петков обясни лично защо ПП номинира Асен Василев за премиер

На късно съвещание нощес " Продължаваме промяната " взе решение да предложи Асен Василев за министър председател с новия изследователски мандат за държавно управление, откакто Българска социалистическа партия сложи като изискване за договарянията нова кандидатура. Решението разгласи персонално Кирил Петков.

В една от политическите интриги на последните дни се трансформира името на претендента за министър председател, с който от " Продължаваме промяната " ще се опитат да намерят парламентарна поддръжка за втори кабинет в границите на това Народно заседание.

А в конспирация този въпрос се трансформира откакто първо от " ИТН ", а след това и от Българска социалистическа партия оповестиха, че не са склонни на диалози, в случай че името на новия претендент министър председател е Кирил Петков.

След среднощен съвет на " Продължаваме промяната ", тази заран самият Петков внесе светлина по въпроса като разгласи, че досегашният му вицепремиер и финансов министър Асен Василев е номинацията.

Програмен кабинет за 6 месеца с съответни цели - това е визията на ръководещите, с която ще търсят парламентарна поддръжка.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР