Президентът Румен Радев връчва мандата на най-голямата политическа сила Има

...
Президентът Румен Радев връчва мандата на най-голямата политическа сила Има
Коментари Харесай

Официално: Ето кой е кандидатът за премиер на ИТН, не е Петър Илиев

Президентът Румен Радев връчва мандата на най-голямата политическа мощ ИТН. Той ще бъде признат от оферти за министър-председател. Кандидатът за министър председател се споделя Пламен Николов.

Пламен Николов дава отговор за цялостното бизнес показване на компанията в 67 интернационалните пазара със 600+ търговски B2B колегата. Осигурява постигането на всички планувани стратегически корпоративни и търговски цели на компанията в съответните пазари. Управлява всички процеси в компанията, свързани с комерсиалния оборот, разходния баланс, ЧР, финансовите потоци и маркетинг активността.

Работил е с огромни клиенти като Амазон, Уигъл, Интерспорт, Спортона, ЕМАГ, Плувни федерации, Олимпийски национални комитети.

От партията на Слави Трифонов ще разполагат със седем дни, с цел да съумеят да образуват кабинет. В случай, че не получат поддръжка от страна на останалите партии, мандатът отива при втория.

По Конституция ПГ на ГЕРБ-СДС, които също ще имат 7 дни. От партията на Бойко Борисов към този момент неведнъж обявиха, че незабавно ще върнат досието.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР