Президентът Румен Радев трябва да се освободи от секретаря си

...
Президентът Румен Радев трябва да се освободи от секретаря си
Коментари Харесай

Татяна Дончева: Президентът да се освободи от Пламен Узунов!

Президентът Румен Радев би трябвало да се освободи от секретаря си по антикорупция Пламен Узунов, преди да стартира кандидатпрезидентската акция наесен, посъветва Татяна Дончева от " Израви се. Мутри вън! " в ефира на bTV.

" Създава усещане, че в името на другарството си с един човек, който може би не го заслужава, той е в положение да жертва втория мандат ", изясни Дончева.

Изказването на водача на " Движение 21 " идва вследствие на няколко събития, свързани с президентския секретар Пламен Узунов.

Той беше сниман по какъв начин прибира плик с незнайно наличие, донесен от някогашния митничарски началник Петко Петков.

Разговорът сред двамата в столично заведение е без телефони, те са оставени на отдалечен долап.

" Повече от 10 години не работя на митниците, а съм на напълно друга работа. С Узунов сме другари от дълго време. Клипът явно е сниман от камерите на заведението, в което пихме кафе. Сетете се сами против кого е опитът за дискредитиране. Аз няма да влизам в пояснителен режим. Да ме повикат където би трябвало и ще дам пояснения. Но и ще си потърся правата в съда против всеки, който цапа името ми - моето и на моето семейство ", съобщи Петко Петков.

На въпрос какво има в плика, Петков сподели " персонален подарък ", без да прецизира какъв. От своя страна президентството съобщи, че " няма да разяснява операции ".

" Не се занимавам с кино продукции на ГЕРБ. Чух всевъзможни причудливи тълкования на тази тематика, в това число и от предходния министър-председател. Явно неговите мечти извират от опита му за пълнене на шкафчета с евро и злато. Тук казусът явно въобще не е подобен ", съобщи президентът във връзка изтеклите видеозаписи от среща на Узунов и някогашен митнически началник.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР