Президентът Румен Радев трябва да даде ясен отговор защо България

...
Президентът Румен Радев трябва да даде ясен отговор защо България
Коментари Харесай

БСП пита Радев: Защо България е в информацията за взрива на Кримския мост

Президентът Румен Радев би трябвало да даде явен отговор за какво България участва в информацията, изнесена от съветска страна за гърмежа на Кримския мост. Това желаеха от Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия.

„ Спешно да разпореди на българските служби следствие на случая с камиона, тръгнал от Бургас. В тази възходяща борба да се даде бърз и явен знак и да не се позволява България да бъде въвличана по какъвто и да е метод в спора ”, се споделя в позицията на социалистите.

Припомняме, че ръководителят на Следствения комитет на Руската федерация Александър Бастрикин заяви на среща с съветския президент Владимир Путин, че камионът, в който е станала детонацията на Кримския мост, е минал през България, Грузия, Армения, Северна Осетия, Краснодарски край.

Бастрикин не посочи по какъв начин камионът от България е стигнал до Грузия - двете страни нямат обща граница. Според него детонацията, станала в събота сутринта, " сигурно има терористичен темперамент, това е терористичен акт ".
https://www.facebook.com/photo/?fbid=659930768831832&set=a.478938683597709
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР