Президентът Румен Радев смята, че кабинетът на Бойко Борисов не

...
Президентът Румен Радев смята, че кабинетът на Бойко Борисов не
Коментари Харесай

Радев: Не вярвайте на телевизионни спасители, подкрепете медиците

Президентът Румен Радев счита, че кабинетът на Бойко Борисов не може да се оправи с пандемията . Ако има нещо по-тревожно от самия вирус, това е демонстрираната неспособност на българското държавно управление да се оправи с пандемията. Това съобщи президентът в коментар пред публицисти.

Докато хората обикалят лечебните заведения с вярата да бъдат прегледани, да бъдат признати, този, който изгони българските лекари и медицински сестри от България, отново ни даде обещание, че ще ни избавя , акцентира той.

Румен Радев прикани хората да съблюдават ограниченията, да пазят себе си и своите близки, да укрепват имунитета си и да не разчитат на телевизионни спасители . Държавният глава настоя народът да поддържа медиците.

Не може държавно управление, чиято единствена цел е личното оцеляване, да води страната през рецесията, счита Румен Радев. Именно поради това е желал неведнъж оставката му. Беше пропуснато скъпо време, с цел да се направи нужната подготовка, а в този момент виждаме под паника дейности , безапелационен бе президентът. Докато държавното управление се разхождаше по всевъзможни автомагистрали, багери и кравеферми, беше изпуснато значимо време за доста отговори дейности, акцентира президентът, разясни Радев.

Карантината на президента Румен Радев, който бе изолиран поради контакт с човек с позитивен тест, е изтекла нощес.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР