Президентът Румен Радев си позволява да вдига дрон и да

...
Президентът Румен Радев си позволява да вдига дрон и да
Коментари Харесай

Борисов: Снимките са манипулирани, президентът ме следи с дрон

Президентът Румен Радев си разрешава да подвига дрон и да ме снима. И като кажа, че ще го смъква този дрон, го прибира. Докарва ми го на терасата доста пъти. Този дрон може да носи гърмеж. Питам защитата, а те викат - ми то президента го ръководи. Радев ме следи с дрон. Ако и в спалнята са ми поставили камери и почнат да пускат фотоси, значи към този момент я втасахме. От НСО ме осведомиха, че от Китай са му подарили дрон и той с него си ме гледа.
Това сподели министър председателят Бойко Борисов на брифинг откакто в медиите бяха публикувани фотоси от спалнята му. Той дефинира себе си като „ безукорно почтен “. Определи фотосите като компромати и операции. „ Аз всеки ден ви предупреждавах за това “, посочи той. Борисов заяви, че зад офанзивите към него стоят президента, Българска социалистическа партия, Мая Манолова, Слави Трифонов, ДСБ-та и други кълбета.

Той добави:

Нашите съперници ни спретнаха този скандал. Защо в този момент се прави, а не преди изборите? Защото юли месец е значим - чакаме да отпадне механизмът, България върви към влизане в Еврозоната, което значи и парична самостоятелност.

Кога станахме неуместни? Когато извадихме България от една орбита и с придобиване на новите самолети влязохме в същинска евроатлантическа зона. Оттогава се роди омразата към нас. Ние запазихме България от това, което се случи в целия европейски свят. България продължа да получава писма от сътрудници по какъв начин се справихме с ковид. Успяхме най-добре от всички останали. България ще получи най-вече пари в идващите месеци. Още не е несъмнено, само че като най-бедни през годините, ни трябват пари. Днес с премиера на Бавария, с който се пробваха да ни скарат, имаме сделка за преподписване на концесията. България строи невъзможни планове като „ Балкански поток “ и интерконектора с Гърция. Строи се пътя Ботевград - Мездра. Днес имаме тристранно съдействие. Е и какво получаваме? Компромати, операции. Аз всеки ден ви предупреждавах за това. С тази фотография демонстрират, че всичко е нагласено и то преди една година. Дали мои съпартийци са го създали, прокуратурата ще каже. От Васил Божков не е стигнала нито една стотинка до мен. Колко избори завоювах? Колко? Всички. Видя се, че с избори не могат да ме бият. Какво да кажа? Правят, костват... Имат цели звукозаписни студия. Прекарват на едни - втори телефони. Някой да каже дали ме е видял да пия? Тук заканите идват от президента, който би трябвало да е обединител на нацията. И в този момент, с цел да не е единствено той в калта, дайте да ме вкарат и мен.

Юли е значим месец. Не могат да ме спрат. След това могат да вършат каквото желаят. Само дребното момче ми липсваше в спалнята. Това ли е демокрацията. Наричат ни хунта, диктатори. Ние сме жертви. Ние не сме основателите на това. Чия друга спалня е забавна. Пускайте повече. По-добре да ме бяха снимали гол. Бенатова е жива и здрава, снима я тази спалня.

Цвета прелестно знае какъв брой я обичам и я почитам. Тя е една от дребното, които се кара с мен. Геостратегическите планове са факт.

Борисов подсети за това, че е гостувал на Доналд Тръмп. Той попита: „ Кое наложи тази гняв? Само след няколко месеца идват избори. Това очевидно е задачата. Днес моят заместител напуснал с претекстове. Успех. А доскоро викаше зад тила ми: „ Победа “.

Кабинетът, спалнята и тоалетната са на един етаж. Аз дето си спинкам, това е инериорът от 20-30 години. Нищо не е променяно. А който е идвал, знае, че има каса. Ако искаш да си задържиш нещо, има каса. Това ли е спалнята - това е. Но тя е била по този начин при Станишев, Орешарски. Децата се тормозят, внуците. Ужас. Сестра ми ми написа известия. И аз съм жив човек. Сега прокуратурата изпоизлови най-големите риби. Виждате какъв запас се изсипа. Само се цитира едната страна. Целта е да ме смачкат душевен. След това ще ми посегнат физически. Притеснен съм, тъй като когато дремя съм безсилен. Ще си направя доста заключения. И по какъв начин ще дремя. Въобще въобще ще дремя ли там? Човек има свое персонално пространство. Могат да са ме записали по какъв начин хъркам. Ами в случай че се бях развил? Аз дремя го. Щеше да стане по различен метод. Защо се хилиш, бе сътрудник? “, обърна се той към публицистите.

Никога не изпращам регулаторни органи. Той и президентът стана самостоятелен сега, в който го избраха. Но той отиде на пленума на Българска социалистическа партия. Нали?

От през днешния ден ще дремя с револвер. Не дремя с револвер до главата. Аз имам револвер и не си се деля с него. Имам съмнения по какъв начин е изработен записа. Сега като има техници, сигурно ме интересува едно нещо - дали е законно. Ако не е законно - това е проблем. С Горанов постоянно сме дружно. Някои се вършат на огромни мъже. Но като някакви лелички са пазили години наред: „ Помагай “, „ Мерси “, „ Честит рожден ден “.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР