Президентът Румен Радев ще вземе участие в отбелязването на 139-та

...
Президентът Румен Радев ще вземе участие в отбелязването на 139-та
Коментари Харесай

Румен Радев се качва на фрегатата Дръзки за 139 г. от създаването на бойния ни флот

Президентът Румен Радев ще вземе присъединяване в отбелязването на 139-та годишнина от основаването на Военноморските сили (ВМС). В 9 часа на Морска гара-Варна ще се състои обред по тържествено повдигане на флаговете на корабите на Военноморски сили и обред по заграбване на първо офицерско звание на випускниците на Висшето Военноморско учебно заведение " Никола Вапцаров ".

Президентът ще следи от борда на фрегатата " Дръзки " демонстрации на детайли от интервенция по морска сигурност, а в 11 часа ще открие паметна плоча в символ на благодарност към българските моряци.

Командирът на Военноморските сили контраадмирал Митко Петев насочи привет към персоналния състав на Военноморски сили по БНР. " Пред флота постоянно е имало хоризонти и от нас зависи дали тези хоризонти ще са светли. Нека да вдигнем глави и да се радваме на това, че Господ ни е основал в тази красива страна. Поели сме дълг да я пазиме, поели сме гордия дълг на моряка. Той може да е сложен, само че е постоянно прочут ", съобщи Петев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР