Президентът Румен Радев ще допусне грешка, ако в края на

...
Президентът Румен Радев ще допусне грешка, ако в края на
Коментари Харесай

Росен Плевнелиев: Радев ще допусне голяма грешка, която не отива на никой президент

Президентът Румен Радев ще допусне неточност, в случай че в края на мандата си застане зад политически план. Това разяснява пред президентът на България (2021 – 2017) Росен Плевнелиев. 

Думите му бяха във връзка направеното по-рано през днешния ден изявление на президента Радев, съгласно който " режисираната медийна нервност издава боязън от нова партия ". На въпрос на журналисти дали ще се опита да промени това със основаването на нова партия, Румен Радев отговори, че обстановката е такава, че появяването на опция е неизбежна. " Българите чакат действителна политическа опция, която да се опълчи на взаимното изпиране и индулгенция на корупционните кавги, която да върне нормалността и европейската вероятност. В момента употребяват добре позната техника - когато след вазимното изпиране не можеш да се отървеш от тежкото завещание, да създаваш подправено такова ", уточни президентът. " Ако дам доверието си на някоя политическа групировка, ще го заявя самичък ", безапелационен е президентът.

" Убеден съм, че президентът Радев ще допусне тази огромна неточност, която не отива на никой президент, само че в края на 2026 и началото на 2027 година ще се бори за смяна в страната и ще застане зад политически план ", предвижда Плевнелиев в предаването " 12+3 ". Той напомни, че предшествениците му Георги Първанов, Желю Желев и Петър Стоянов са създали този опит и той е бил несполучлив. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР