Президентът Румен Радев се превръща в слабо звено във веригата

...
Президентът Румен Радев се превръща в слабо звено във веригата
Коментари Харесай

Антон Тодоров: Румен Радев е слабо звено във веригата България – НАТО – ЕС

Президентът Румен Радев се трансформира в едва звено във веригата България – НАТО – Европейски Съюз, във веригата България – нейни съдружници на Балканите и във веригата външна политика, която България прави във връзка с страни, които са в Близкия Изток. Това сподели в предаването „ Лице в лице” депутатът от ГЕРБ Антон Тодоров.

По думите му освен Румен Радев, а ПГ на Българска социалистическа партия и избрани хора, които някои титулуват като специалисти по национална сигурност, като Славчо Велков, основават голям капацитет за проблеми във външната ни политика.

„ Велков пусна интригата, че нашето държавно управление е поело ангажимент да поддържа референдума в Иракски Кюрдистан. Няма нищо правилно в това, което той е казал”, добави депутатът от ГЕРБ.

Тодоров сподели в студиото директория със служебна характерност на Славчо Велков, съгласно която Велков „ демонстрира неукротимост на нервите, които го довеждат до комплицирани обстановки с неприятни последствия. Ако на същия се оказва помощ, може да се изяви като пълководец в бъдеще”.

Срещата сред Румен Радев и кмета на Свищов, на която не са могли да участват представители на ГЕРБ, Антон Тодоров разяснява по този начин:

„ Секретарят по вътрешна политика на Румен Радев е индивидът който е описал формата, задал е рамката и той е индивидът, който в съгласие с Радев не е позволил ръководител на парламентарна група, народен представител, Светослава Стоянова от Свищов, регионален шеф – проф. Попова, и заместник-областен шеф плюс кмета на Търново, който е ръководител на Сдружението на общините”.

От президентската канцелария не могат да скрият обстоятелството, че имат двоен критерий. Това е най-големият проблем добави той.

„ Ако е била конфиденциална срещата и вътре се е обсъждала класифицирана информация, аз видях от дясно на Румен Радев неговия шеф на канцелария, който няма допуск до класифицирана информация. Дали тогава да си мислим, че този човек е получил достъп до такава информация, т.е. получил е такава информация без да има право на приемането й”.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР