Президентът Румен Радев се оказа почитател на лекия жанр, след

...
Президентът Румен Радев се оказа почитател на лекия жанр, след
Коментари Харесай

Трифон Зарезан прави чудеса: Румен Радев грее до чалга фурията Рени

Президентът Румен Радев се оказа обожател на лекия род, откакто бе засечен на сладка раздумка с една от най-ярките представителки на чалга сектора – Рени. Фолк ветеранката и президентът бяха дружно на празника на лозарите и винопроизводителите в Сухиндол, който този февруари се означи за 154-ти път, оповестява вестник „ Ретро “. И двамата били поканени публично от кмета на града да участват на ритуала по зарязването на лозята, а след това да вдигнат тостове и да дегустират от направеното по остаряла сухиндолска рецепта особено за местността „ вино на боговете “.
Отсъствието на бдителната брачна половинка на президента Десислава Радева от мероприятието дало картбланш на чалга звездата да потърси вниманието на президента. Очевидци доверяват, че Радев и Рени провели дълъг диалог, по време на който на лицето му греела необятна усмивка, която издала благосклонността му към гласовитата фолкаджийка.
 Трифон Зарезан прави чудеса: Румен Радев грее до чалга фурията Рени

Тя била и измежду малцината, позволени от охранителите на президента в тясна непосредственост до него. „ За мен беше незабравимо прекарване “, разяснява чалга звездата, която през годините е заставала зад разнообразни партийни сили и е пяла по всевъзможни предизборни мероприятия. Тя останала поласкана от обстоятелството, че президентът съумял да я разпознае, въпреки музикалните му желания сякаш да са надалеч от жанра, в който тя повече от 20 години се изявява. Радев е прочут обожател на хевиметъла и рок бандите и даже длъжността му на държавен глава не го стопира да посещава питейни заведения с подобен вид музика дружно със брачната половинка си Десислава. „ Може и на концерт на Рени да отиде. Вече са другари “, разясняват пък хора от Сухиндол, които забелязали специфичното му отношение към певицата.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР