Президентът Румен Радев се обърна с критика към Народното събрание

...
Президентът Румен Радев се обърна с критика към Народното събрание
Коментари Харесай

Радев: Времевият прозорец на 49 НС може да се затвори много бързо

Президентът Румен Радев се обърна с рецензия към Народното събрание поради последните два дни, в които правилникът още не е признат, а " Възраждане " и ПП-ДБ влязоха в открит спор поради.

Радев предизвести, че " времевият прозорец, който имат за работа, може да се затвори доста бързо, в случай че не се сформира държавно управление " и подсети, че се чака Народното събрание да " създава закони, а не кавги ".

По думите му - методът на работа, демонстриран в последните дни, " обрича на риск и бюджета, и законите по ПВУ, и участието ни в Шенген ".

Скандалът в пленарната зала, който избухна с цялостна мощ в сряда, стана мотив за предизвестие и от ръководителя на Народното събрание Росен Желязков.

Той упрекна " две фракции от ултраси в дъното на залата " в " провокации " и съобщи, че отсега нататък ще постанова санкции за нарушение на реда и ще прекъсва съвещанието " колкото е належащо ".

Цончо Ганев от " Възраждане " е един от хората, които и в четвъртък трансфораха пленарната зала в сцена на персонални конлфикти - Желязков иронично го предложения дружно с Константин Бачийски от ПП-ДБ " в Клуба на народния представител да изпиете едно кафе за моя сметка " поради нарушаването на реда в залата.

Искрен Митев от ПП-ДБ съобщи, че сътрудниците му записват всички " нелепости, които се приказват " на задните редици в залата от " Възраждане ".
·
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР