Президентът Румен Радев се ангажира да даде време на политическите

...
Президентът Румен Радев се ангажира да даде време на политическите
Коментари Харесай

Президентът ще даде време на партиите да търсят пресечни точки

Президентът Румен Радев се ангажира да даде време на политическите партии да покажат политическа зрялост и да продължат в търсенето на диалогичност и пресечни точки.

 Реформи против държавно управление: законите, които Народното събрание би трябвало, само че (на)дали ще одобри Реформи против държавно управление: законите, които Народното събрание би трябвало, само че (на)дали ще одобри

Пред публицисти в " София тех парк ", където участва на сключване на декларация за присъединението на България към Европейския алианс за акумулатори, той сподели: " Въпросът за първия мандат е значим, само че по-важно е държавническото отношение на партиите и накъде ще тръгнат тези дни. " По думите му " за компетентността и политическата зрялост за всички партии с упоритост за власт ".

Според президента ползата на българските жители е парламентарните сили да наваксат със законите, тъй че да не се пропилее опцията за влизането на страната в Шенген. " Това, което потеглиха да вършат - диалогичност и търсене на пресечни точки. Важно е връчването на мандата, само че тяхната зрялост и отговорност желая да проличи тези дни.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg