Президентът Румен Радев съществува благодарение на БСП. Това заяви пред

...
Президентът Румен Радев съществува благодарение на БСП. Това заяви пред
Коментари Харесай

Александър Симов: Радев съществува благодарение на БСП

Президентът Румен Радев съществува с помощта на Българска социалистическа партия. Това съобщи пред “Нова “ представителят на партията Александър Симов. Той разяснява и неприетата оставка на конгреса на водача Корнелия Нинова.

“Не можем да се отнесем към делегатите на този конгрес като към някакви безгласни пионки - разяснява Симов. - Корнелия Нинова има поддръжката в Българска социалистическа партия. Проблеми има по върховете. Изключително съм отчаян от това, което виждам от Михаил Миков. В момента, в който Българска социалистическа партия стартира за осъществя лява стратегия в ръководството, се получава следният абсурд. Михаил Миков се чувствал част от Българска социалистическа партия като висш социлалист, когато Българска социалистическа партия приема плоския налог, когато назначавеше Делян Пеевски. Сега, внезапно, той не се чувствал част от Българска социалистическа партия, и не може да си откри мястото. Много хора не могат да одобряват, че Корнелия Нинова има подкрипа.

Основната борба беше против нейната персона. Тя промени Българска социалистическа партия, доста хора не могат да го преживеят. Тя направи Българска социалистическа партия демократична партия, давайки право на всеки социалист да избере кой да бъде водач. Вече няма наклонност за безконечните депутати. Проблемите на Българска социалистическа партия ги има.

Това със гибелта на Българска социалистическа партия към този момент сме го играли. Българска социалистическа партия постоянно изненадва тези, които поставят житото прибързано. За първи път тази година България ще одобри бюджет, в който парите за обществени заплащания са увличени с 30 %. Това е с помощта на Българска социалистическа партия.”

Лидерът на Българска социалистическа партия имаше конгрес и за това не участва на стъпването в служба на Румен Радев, сподели Симов. ”Президентът Румен Радев съществува като честен водач и фактор на смяната с помощта на Българска социалистическа партия. Корнелия Нинова заложи целия си престиж в името той да бъде определен. Кой в случай че не Българска социалистическа партия, осигуряваше акцията на Радев по места? "

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР