Президентът Румен Радев с коментар за апартаментите на заместник -

...
Президентът Румен Радев с коментар за апартаментите на заместник -
Коментари Харесай

Президентът Радев с коментар за апартамента на Цветан Цветанов

Президентът Румен Радев с коментар за жилищата на заместител - ръководителя на ГЕРБ и ръководител на парламентарната група Цветан Цветанов. По думите му тематиката надвишава обсега на една имотна договорка, тъй като директно рефлектира върху доверието на политическата класа и държавността.

Президентът съобщи още, че преди два месеца е призовал антикорупционната комисия и другите органи да навлязат и в периметъра на властта, тъй като съгласно него, в случай че това не се случи - търсенето на правдивост и отмъщение може да излезе отвън рамките на закона.
Румен Радев, президент на република България: Няма по какъв начин тази антикорупционна комисия, която е назначена и следена от господин Цветанов, да проверява Цветанов по беззъбия закон натрапен от самия господин Цветанов. И в случай че това не се случи, в действителност можем да имаме сериозен проблем. И за това следващото, съгласно мен, обезпечено оневиняване на господин Цветанов ще се размине с моралната присъда на обществото, това е огромния проблем, който ни чака.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР