Президентът Румен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор

...
Президентът Румен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор
Коментари Харесай

Румен Радев проведе телефонен разговор с хърватския си колега

Президентът Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на организира телефонен диалог с хърватския си сътрудник Зоран Миланович, оповестиха от прессекретариата на президента.

Българският държавен глава изрази съпричастността на страната ни с народа и институциите на Хърватия във връзка земетресението в страната, довело до човешки жертви и материални опустошения.

България има подготвеност при нужда да изпрати екипи за търсене и избавяне и да даде съоръжение за превъзмогване на следствията от земетресението, акцентира Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на. Държавният глава означи и капацитета на страната ни да спомага при потребност с инженерни екипи за оценяване на вредите, каквито България изпрати в Албания след земетресението там през предходната година.



Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на насочи покана към сътрудника си Зоран Миланович да посети страната ни в комфортно за двете страни време.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР