Президентът Румен Радев проведе среща с ръководителите на службите за

...
Президентът Румен Радев проведе среща с ръководителите на службите за
Коментари Харесай

Шефовете на служби на среща при Радев за ситуацията с моряците ни на „Руен“ и „Galaxy Leader“

Президентът Румен Радев организира среща с ръководителите на службите за сигурност за обстановката в района на Червено море и положението на българските моряци на арестуваните кораби в района.

Държавният глава Румен Радев организира през днешния ден среща с ръководителите на Държавна организация „ Разузнаване “ Антоан Гечев, на Държавна организация „ Национална сигурност “ Пламен Тончев и на Служба „ Военно разузнаване “ бригаден военачалник Венелин Венев, по отношение на настоящата среда за сигурност в района на Червено море.

По време на срещата от ръководителите на службите за сигурност беше направена оценка по отношение на вероятните опасности за ескалация на напрежението в района, както и върху развиването на обстановката с българските жители, част от екипажите на отвлечените в края на 2023 година кораби „ Galaxy Leader “ и „ Руен “.

Беше разисквана и обстановката по линията на сигурността в Близкия изток, сигурността на корабоплаването, както и дипломатическите дейности и координацията с сътрудниците на страната ни за гарантиране на сигурността на българските жители в района.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР