Президентът Румен Радев продължава консултациите с парламентарно представените партии за

...
Президентът Румен Радев продължава консултациите с парламентарно представените партии за
Коментари Харесай

Румен Радев продължава да търси начин да бъде съставено правителство

Президентът Румен Радев продължава консултациите с парламентарно показаните партии за образуване на държавно управление.

Първи ще беседват с президента в 14:00 часа представителите на " Демократична България ". След тях президентът Радев ще одобри в 15:15 часа Движение за права и свободи, а последни в 16:30 часа ще влязат от " Изправи се БГ! Ние идваме! ".
 Манолова: Правителство може да има единствено при единодушие сред нас, Има Такъв Народ, Демократична България и Българска социалистическа партия Манолова: Правителство може да има единствено при единодушие сред нас, Има Такъв Народ, Демократична България и Българска социалистическа партия
Правителство с третия изследователски мандат може да има единствено при единодушие сред " ИТН " (ИТН), " Демократична България " (ДБ), " И...

Консултациите се организират преди връчването на втория изследователски мандат за сформиране на държавно управление, за който от ГЕРБ оповестиха, че ще го върнат незабавно, и имат за цел да намерят решение на политическата рецесия, тъй че да се сформира работещо постоянно държавно управление. То би трябвало да преведе страната през настъпващата четвърта вълна на ковид и възможната мигрантска вълна поради събитията в Афганистан.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР