Президентът Румен Радев призова медиите за сдържаност и избягване на

...
Президентът Румен Радев призова медиите за сдържаност и избягване на
Коментари Харесай

Президентът за изчезналия пилот: Познавам го – прекрасен човек и много добър професионалист

Президентът Румен Радев прикани медиите за въздържаност и отбягване на спекулации при отразяване на случая с падналия МиГ-29 в Черно море.

" Всички наличия и средства са мобилизирани в интервенцията по търсене и избавяне, само че какво тъкмо се е случило ще имаме явен отговор на въпроса, едвам когато се намери т.нар черна кутия. Най-важното сега е ориста на водача. Познавам го като прелестен човек и доста добър експерт. Очаквам в най-скоро време да има резултат от интервенцията по избавяне ", добави още президентът, който се срещна в президентството с управлението на КТ " Подкрепа " и КНСБ.

Припомняме, че при осъществяване на подготвителна задача над морската акватория на Република България аероплан МиГ-29 от състава на българските Военновъздушни сили е изгубил радиовръзка и е липсващ от радарите в 00.45 ч.

Акцията по издирването на водача и машината не престават. В нея вземат участие сили и средства от състава на Военноморските сили, Съвместното командване на специфичните интервенции, " Гранична полиция " и Военновъздушните сили. По последна информация е открита избавителната жилетка на водача.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР