Президентът Румен Радев пристигна в Бургас за поклонението пред двамата

...
Президентът Румен Радев пристигна в Бургас за поклонението пред двамата
Коментари Харесай

Радев: България загуби двама доблестни полицаи, те са чест и пример за всички нас

Президентът Румен Радев дойде в Бургас за поклонението пред двамата починали след гонка с рейс с мигранти полицаи Йордан Илиев и Атанас Градев.
Прочетете още
" България загуби двама доблестни служители на реда, отдадени до дъно на своя дълг в името на законността и сигурността на българските жители. Те са чест и образец за всички нас ", сподели той.

Радев уточни, че гибелта на двамата служители на реда е в резултат на дългогодишната безотговорност на хора, които провеждат и закрилят незаконния трафик на мигранти в страната и Европа.

" Самоотвержеността на служителите на реда заплаща цената на корупцията, с която каналджиите въртят своя трафик. Прокуратурата и Министерство на вътрешните работи би трябвало да са безкомпромисни с каналджиите. Очаквам и усилване на подхванатите ограничения за изцяло рационализиране на българската граница и недопускане на сходни случаи, като организация - модерни механически средства, подсилване на оградата, труд и мотивация на персоналния състав, сподели още президентът ", добави президентът.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР