Президентът Румен Радев прие на „Дондуков“ 2 представителите на „Има

...
Президентът Румен Радев прие на „Дондуков“ 2 представителите на „Има
Коментари Харесай

ИТН са готови на компромиси, за да има стабилен кабинет


Президентът Румен Радев одобри на „ Дондуков “ 2 представителите на „ ИТН “ и настоя пред тях да положат старания, с цел да има ново ръководство, което интензивно да взема решение проблемите. От Има Такъв Народ дадоха отговор, че са подготвени да бъдат предвидим и предан сътрудник, само че желаят и от осталите същото.

За разлика от държанието си в предходните два Народното събрание, от „ ИТН “ в този момент са доста по-диалогични и подготвени да взаимни отстъпки. Тошко Йорданов, който приказва пред Радев, посочи, че „ ще бъдеми предвидими и лоялни сътрудници, в случай че останалите, с които водим диалози, също са такива “.

" ИТН " към този момент потвърди себе си като част от смяната в България. Много български жители виждат във вас една нова и откровена политика, която посочва ясно проблемите и не ги замита под килима. Надявам се, че към този момент имате ясна визия за едно ново ръководство и имате подготвеност да допринесете интензивно за решение на проблемите, обърна се към Има Такъв Народ Румен Радев.

Тошко Йорданов отвърна, че моделът ГЕРБ и Движение за права и свободи към момента не е разграден. Надявам се да реализираме еобходимите взаимни отстъпки, да уточним нужните цели и страната да стартира да се възстановява, акцентира той.

На излизане от президентството, Любомир Каримански разяснява, че към момента не е финализирано съдружното съглашение. От думите му се разбра, че се обдъждат имената за министри и че Има Такъв Народ ще чакат честност и морал от всички претенденти.

Червената линия е на честност и уместност от всички участници. Ако се споделя, че се избира тим А, то сивитата на масата да бъдат единствено такива. Нашите претенденти са точно от клас А. Силно се надяваме да има устойчиво ръководство с четиригодишен мандат и хората да са спокойни, добави Каримански.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР