Президентът Румен Радев посрещна днес на Морска гара - Варна,

...
Президентът Румен Радев посрещна днес на Морска гара - Варна,
Коментари Харесай

Президентът Радев посрещна първия БГ кораб, посетил Антарктида

Президентът Румен Радев посрещна през днешния ден на Морска гара - Варна, първият български боен научноизследователски транспортен съд " Св.св. Кирил и Методий ", който посети Антарктида, съобщи кореспондент на Varna24.bg .

Държавният глава бе посрещнат на врата в морския град от локалните първенци - регионалния шеф, кмета на града, депутати от Варненска област, военни от Варненския гарзизон, курсанти от ВВМУ " Н.Й. Вапцаров " и десетки жители.

Той прегледа плавателния съд, който в края на предходната година отплава от България, за базата ни на остров Ливингстън на Ледения континент.

Президентът разяснява опитът за нападение против основния прокурор Иван Гешев, белязал вчерашния ден. Румен Радев е безапелационен, че сходни способи на експанзия са неприемливи, против който и да е жител на България. Не пожела да разяснява възможни смени в НСО, до момента в който не бъде приключено следствието. Не пожела да изкаже и мнението си по отношение на горещите политически вести, по съставянето на новия кабинет на страната. Желае Народното събрание и партиите да свършат отговорно своята работа по сформирането на Министерски съвет, което е доста необходимо, тъй като България има потребност от изпълнителна власт, изключително в частта й за приемането на така значимия за страната ни бюджет.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР