Президентът Румен Радев отново разкритикува управляващите с изключително остри слова

...
Президентът Румен Радев отново разкритикува управляващите с изключително остри слова
Коментари Харесай

Президентът: Хаотично правителство, службите му обслужват комфорта

Президентът Румен Радев още веднъж разкритикува ръководещите с извънредно остри слова по договорката за продажбата на бизнеса на ЧЕЗ на Гинка от Пазарджик, за която има прекомерно доста подозрения, че е подставено лице.

Хаотичните дейности на държавното управление опонират на личните му заявления. Това заяви държавният глава в отговор на въпрос за декларираното желание страната да придобие дял в ЧЕЗ.

Той непосредствено упрекна службите в страната, че не работят в полза на страната, а обслужват властта на Бойко Борисов.

" За мен тревожното е, че службите не сработиха по този проблем и към този момент витае въпросът дали те обслужват страната или комфорта на ръководещите, уточни той. Тревожно е, че демократичните механизми за надзор също се оказват безсилни, добави президентът. Очаквам рационални решения в полза на България, само че това не анулира въпросите за какво се стигна дотук ", сподели Радев.

По-рано през днешния ден Гинка Върбакова отиде в Министерски съвет и след срещата изясни, че там се е срещнала с премиера Борисов. Тя приела и да отиде в Чехия където да договаря с ЧЕЗ за присъединяване на страната в договорката. Жената от Пазарджик бе разтреперана в компанията на вицепремиера Томислав Дончев и финансовия министър Владислав Горанов до момента в който говореше пред медиите.

 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР