Президентът Румен Радев не е в час с политическите процеси

...
Президентът Румен Радев не е в час с политическите процеси
Коментари Харесай

Асен Василев: Президентът Румен Радев не е в час с политическите процеси в страната


Президентът Румен Радев не е в час с политическите процеси в страната, съобщи финансовият министър Асен Василев. Той бе помолен да разяснява упреците на Радев, че " сглобката си нямат доверие, само че са се стиснали крепко в името на оцеляването ".

" Г-н Радев не е в час с политическите процеси в страната. Ако сте следили последните две седмици, ще видите, че имаше много огромно напрежение сред партиите и всяка партия се бори за нейния електорат и метода, по който вижда придвижването на страната напред. Единственото общо, което видяхме, е че гледаме към това да имаме една естествена европейска страна в България, а не да гледаме на Изток към Москва ", заяви финансовият министър, представен от БНР.

Асен Василев припомни, че на балотажа през вчерашния ден " Продължаваме промяната - Демократична България " са отбелязали победи в няколко основни града, в това число и в София. Според него това е ясна поръчка, че хората в тези градове желаят " да трансформират досегашния си модел на ръководство ".
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР