Президентът Румен Радев изпрати съболезнователен адрес до роднините и близките

...
Президентът Румен Радев изпрати съболезнователен адрес до роднините и близките
Коментари Харесай

Президентът: Красимир Узунов ще бъде запомнен с патриотичното си дело

Президентът Румен Радев изпрати съболезнователен адрес до роднините и околните на Красимир Узунов - основател на Информационна организация „ Фокус “, създател на книги и задълбочени изявления по проблемите на Западните Балкани, националната сигурност и българската военна история.

„ Напусна ни един огромен човек и патриот, който посвети живота си на България като офицер от Българската войска, а след това като публицист, публицист, държавник “, написа президентът. Румен Радев отбелязва, че основаните от Красимир Узунов осведомителна организация и верига от радиостанции са се трансформирали освен в синоним на справедлива информация, само че имат значителен принос и за патриотичното образование и отстояването на българщината измежду сънародниците ни зад граница.

„ Патриотичното дело на Красимир Узунов ще бъде помнено, тъй като то в цялостна степен бе олицетворявано от думите на именития пълководец и възпитател полковник Борис Дрангов: „ Животът не се мери по дължина, а по наличие “, написа Румен Радев в съболезнователния адрес.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР