Президентът Румен Радев изненадващо гостува заедно с жена си Десислава

...
Президентът Румен Радев изненадващо гостува заедно с жена си Десислава
Коментари Харесай

Радев и отломките от Мултигруп заедно срещу премиера

Президентът Румен Радев изненадващо гостува дружно с жена си Десислава на " Минстрой " във връзка 70-годишният им празник. Сближаването е много необичайно, защото компанията минаваше за фаворитка на ГЕРБ по време на дългогодишното ръководство на Бойко Борисов. Празникът беше маркиран на обилна гала, в която се включиха още вицепремиерите Гроздан Караджов и Борислав Сандов.

" Президентството е институцията, която пази демокрацията в България. Мислех дали да го кажа, само че би трябвало да има разговор сред работодатели, синдикати и държавното управление, тъй като другояче се излиза на улицата, а от това никой не печели ", удостовери и притежателят и ръководител на Съвета на шефовете на " Минстрой " Николай Вълканов, някогашен вицепрезидент на чудовището на прехода " Мултигруп ".

" Прочетох, че министър председателят Кирил Петков е споделил, че надали не Русия заплаща за митингите. Това не е допустимо, това не би трябвало да се споделя. Ние желаеме разговор. Работодатели и синдикати са огромна мощ и който не се преценява с тях, го няма ", изнагля Вълканов.

Той се обърна към ръководещите и напомни част от настояванията на работодателите - да им се върне част от надвзетите пари за ток, да имат спокойна работа и да не печелят на гърба на другите. " Без нас в тази зала и доста други няма по какъв начин да има страна, тъй като ние плащаме налози и акцизи. Затова дано да има разговор, а не излизане на улиците ", прикани Вълканов.

Той напомни сложните времена на 90-те години, когато рудниците са затваряли, а миньорите са протестирали на улицата, което е донесло новото време пред публиката, състояща се още от енергийния министър Александър Николов, обществения Георги Гьоков, ръководителя на КЕВР Станислав Тодоров, ръководителя на КРИБ Кирил Домусчиев, на АИКБ Васил Велев, на БСК Добри Митрев, на КНСБ Пламен Димитров и на КТ " Подкрепа " Димитър Манолов, както и създателя на синдиката Константин Тренчев, кмета на Бургас Димитър Николов и представители на минната промишленост.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР