Президентът Румен Радев иска служебен кабинет. Това е мнението на

...
Президентът Румен Радев иска служебен кабинет. Това е мнението на
Коментари Харесай

Радев иска служебен кабинет, заподозря го Мартин Димитров

Президентът Румен Радев желае длъжностен кабинет . Това е мнението на депутата от " Демократична България " Мартин Димитров . Макар и не непосредствено изказано, от думите и дейностите на президента Димитров прави този извод.

И да се стигне до предварителни избори и сформиране на длъжностен кабинет, изцяло е допустимо още веднъж да не може да бъде формиран постоянен подобен и в действителност служебното ръководство да продължи доста по-дълго от нормалния му период от три месеца.

, че няма да избяга от отговорност за сформиране на нов длъжностен кабинет. Припомняме, че предходната година, откакто " ИТН " не сформираха държавно управление се стигна до предварителни избори, което докара до два следващи служебни кабинета, формирани от Румен Радев. Начело като длъжностен министър председател бе Стефан Янев, който разгласи по-късно политически упоритости. Служебните кабинети се оказаха родилни и за актуалната първа политическа групировка - " Продължаваме промяната ".

В студиото на Нова телевизия Мартин Димитров съобщи, че е изцяло допустимо този длъжностен кабинет да възобнови доставките на газ от Русия, заплащането на " Газпром " в рубли и да подпише нов дълготраен контракт. Това би било извънредно неприятно на фона на напъните за диверсификация на доставките , а и руснаците потвърдиха, че не са благонадежден снабдител

Именно сключване на различен дълготраен контракт за доставка на природен газ е една от аргументите, съгласно Димитров, опозицията да

И други значими неща не желаят ГЕРБ, Движение за права и свободи, Има Такъв Народ и " Възраждане " да се случат, да вземем за пример " Цените на горивата могат да бъдат доста по-ниски ", съобщи Димитров като изясни, че високата цена сега се дължи на картел в сектора. Анализът на властта сочел, че това се дължи на проблем с конкуренцията.
 ГЕРБ пита обединението за петрола и за какво „ продава на народа билети за спектакъл “
ГЕРБ пита обединението за петрола и за какво „ продава на народа билети за спектакъл “

Той сподели цените на петрола на международните тържища в таблици

Според депутата от Демократична България би трябвало да се употребява първият мандат на най-голямата политическа мощ " Продължаваме Промяната " за сформиране на кабинет. " Той би трябвало да е програмен, с доста ясни задължения за съответни законопроекти и начинания ", безапелационен е той.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР