Президентът Румен Радев иска да ни въвлича в постоянни конфликти.

...
Президентът Румен Радев иска да ни въвлича в постоянни конфликти.
Коментари Харесай

Наглецът Цветанов брани третия пол и плюе по Радев, че завиждал на Борисов!

Президентът Румен Радев желае да ни въвлича в непрекъснати спорове. Основателна ли е рецензията, че разбираш от медиите, че министър председателят кани президент от друга страна. Завистта или обидата не е присъща на президентската институция. Това съобщи вторият човек в ГЕРБ Цветан Цветанов.
С обидни квалификации постоянно предизвика напрежение и мнения. Президентът би трябвало да насърчава всяка самодейност на премиера, добави той.

Радев желае да се поддържа опълчването на българския парламент, взе участие в спомагателното рушене на престижа, с цел да се усеща по консенсунсен, важен и видим, сподели още Цветанов.

Радев не е назначил премиера Борисов и министрите. Премиерът Бойко Борисов е функционалност на изборите през март и образуваното болшинство и обединението с Обединени патриоти. Така Цветанов защитаваше като Матросов своя патрон и водач.

Той разяснява и тематиката с Истанбулската спогодба, като трансферира всичките проблеми за нея в двора на Българска социалистическа партия и опозицията и заобиколи обстоятелството, че и съдружните им сътрудници се оповестиха срещу нея.

Зам.-председателят на ГЕРБ извади директория с доказателства, че Българска социалистическа партия поредно е подкрепяла Истанбулската спогодба и че нейни членове са поставяли неведнъж въпроса за приемането й, в това число Корнелия Нинова. Дори е подготвяна подписка в Народното събрание за ускорение на приемането на документа.

Конвенцията потегли в комисии, само че бе оттеглена от ГЕРБ поради напрежението, което сътвори в обществото. "Оттеглихме я, тъй като би трябвало да създадем нужното, с цел да осведомяваме обществеността. Защото не сме предполагали, че една партия, която е систематична, и се бори против насилието против дамите и децата, ще бъде срещу ", разяснява острия отпор от страна на Българска социалистическа партия Цветанов.

Основната тематика, които предизвикаха обществото е за избора на обществения пол. Тази тематика сме я затворили през 2016 в българския парламент в закона за равенството на половете. Това, което касае образованието, че децата ще се образоват и би трябвало да бъдат разбивани стандартите, това е признато още през 2006 година в закон, изясни зам.-председателят на ГЕРБ.

Европейски Съюз се причислява към Истанбулската спогодба. Всички държави-членки я подписват и следва ратификация. 18 страни са я приели към този момент, следва това да се направи и в другите страни, сподели Цветанов.

Ние замисляме ли се какво предизвикваме на 1 милион дами, които са жертви на домашно принуждение, попита Цветанов.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР