Президентът Румен Радев и съпругата му Десислава украсиха коледната елха

...
Президентът Румен Радев и съпругата му Десислава украсиха коледната елха
Коментари Харесай

Президентското семейство украси елхата с децата на „Българската Коледа“

Президентът Румен Радев и брачната половинка му Десислава украсиха коледната елха на " Дондуков " 2 с децата, чието лекуване се подкрепя от „ Българската Коледа “.

" Всички тези рисунки, които през днешния ден рисувате, всички играчки, които сглобявате, всяка ария, която през днешния ден пеете са част от коледното чудо. Вие сте вълшебниците на нашия празник и безпределно се радваме, че сте тук ", обърна се президентът към дребните си посетители.
 президентство елха Президентство
„ Наближава Коледа, тя ни зарежда с добрина и ни дава религия и вяра “, акцентира Румен Радев и уточни, че най-важното е да бъдем дружно по празниците и да се поддържаме, тъй като всеки има потребност да усети усмивка, добра дума и протегната ръка в сложен миг. „ Продължавайте да гледате към света все по този начин усмихнати и положителни, да давате вяра и религия на нас, че светът е по-добър “, сподели той.
 президентство елха Президентство-->
Украсяването на коледното дърво в президентската институция се реализира за поредна година от деца, подкрепени от акцията „ Българската Коледа “, деца – реализатори и донори. Седемнадесетото издание на благотворителната самодейност си слага за цел да подкрепи лекуването на съответни деца и да обезпечи високотехнологична здравна инсталация за диагностика, лекуване и рехабилитация.
 президентство елха Президентство
По време на коледното празненство децата дружно с Аделина Радева, Мирослава Иванова и Виктор Николаев писаха писма до Дядо Коледа и създадоха коледни играчки и декорации за елхата, а с Иван Манчев украсиха коледни сладки и разговаряха с Николай Дойнов и Ани Салич.

Участници в тържеството бяха и реализатори от Вокално студио „ Voice academy “, Танцов отбор „ Пламъче “, 144 СОУ „ Народни будители “ и Спортен клуб по художествена гимнастика „ Финес “ – Костинброд.
 президентство елха Президентство
 президентство елха Президентство
Допълнителна информация за благотворителната самодейност на президента и методите, по които могат да бъдат направени дарения, може да получите на уеб страницата
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР