Президентът Румен Радев и съпругата му Десислава Радева посрещаха близо

...
Президентът Румен Радев и съпругата му Десислава Радева посрещаха близо
Коментари Харесай

Бебе бе гост №1 на президентския бал

Президентът Румен Радев и брачната половинка му Десислава Радева посрещаха близо 100 зрелостници в неравностойно състояние от випуск 2022 в резиденция "Бояна ".„ Голяма част от вас мечтаят за работа, дом и семейство. Това е изцяло постижимо “, съобщи Радев, като даде образец с историята на младото семейство Слави Стоянов и Микаела Ангелова, които участваха на бала с дъщеричката им Мария.



Двамата са израснали и са се срещнали в Комплекса за обществени услуги „ Олга Скобелева “ в Пловдив. Микаела и Слави са измежду стипендиантите на самодейността „ Подкрепи една фантазия “ и са траяли образованието си в Университета по хранителни технологии в Пловдив. Бебето им Мария се трансформира в най-глезения посетител на бала на президента, като десетки чакаха да се снимат с нея или просто да я гушнат.



На формалната вечер първата дама Десислава Радева заложи на синя рокля, а нейният брачен партньор бе с вратовръзка в същия цвят. Вицепрезидентът Илияна Йотова също заложи на синьото, само че избра костюм от две елементи.В приветствието си президентът прикани младежите, в случай че срещнат трудности по пътя си, да не се отхвърлят, а да ги трансфорат в трамплин за триумф.

„ Ако няма защо да мечтаете и престанете да се борите, би било по-страшно от това да се откажете от фантазиите си “, съобщи Румен Радев.



Водещ на събитието е артистът Павел Иванов. Изпълнителите и артистите, които вземат участие, са Миро, Поли Генова, Орлин Павлов, Мариана Попова, Нели Петкова, Прея, Дивна, Део и Играта, Теди Кацарова, „ Дийп Зоун Проджект”, вокално трио „ ЛаТиДа “, група „ СкандаУ “, трио „ Вива “, Печенката, група RDMK, танцов отбор „ Пламъче “, Руслан Мъйнов, Петьо Петков–Шайбата и Васил Драганов.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР