Президентът Румен Радев и американският посланик Херо Мустафа присъстват на

...
Президентът Румен Радев и американският посланик Херо Мустафа присъстват на
Коментари Харесай

Президентът: Прокуратурата е на страната на статуквото, което доведе до тази нечувана корупция

Президентът Румен Радев и американският дипломат Херо Мустафа участват на проява на военни качества на полигона „ Корен “ край Хасково. Там са също служебният боен министър Георги Панайотов и началникът на защитата адмирал Емил Ефтимов.Демонстрацията е в границите на Националното тактическо обучение с бойни стрелби с интернационално присъединяване „ Strike Back 21 “.

Държавният глава прикани прокуратурата да свърши своята работа по тематиката с българите, на които Съединените американски щати наложи наказания по закона " Магнитски ".

" Според вас редно ли е оттатък Океана да ни кажат, че тук се правят закононарушения, крупни финансови престъления, а нашата прокуратура да не ги вижда? Ние няма по какъв начин да продължим напред, в случай че прокуратурата не си свърши работата, само че тя към този момент дълго време отхвърля изрично да си свърши работата, изключително с последните акции на прокуратурата, тя към този момент зае ясно, изрично страна - страната на това статукво, което докара до тази нечувана корупция ", съобщи Радев, представен от Българското национално радио.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР