Президентът Румен Радев говори презди минути пред журналисти в Пловдив.

...
Президентът Румен Радев говори презди минути пред журналисти в Пловдив.
Коментари Харесай

Президента: Процесът е тръгнал и искат, не искат, ще се стигне до там. Аз съм готов със служебен кабинет

Президентът Румен Радев приказва презди минути пред публицисти в Пловдив.

“Нито познавам този Шиши, нито Доган, нито Божков ”, сподели той.

“Трябва да живеем със самочувствието на европейци. Не може почтени европейски жители да търпят такова ръководство. Процесът е тръгнал и желаят, не желаят, ще стигнем до там. Не зависи от ГЕРБ дали ще има служебно държавно управление. Аз съм подготвен с всичко ”, сподели Радев.

“Никакви прегрупирания в кабинета не могат да спасят държавността ”. Това съобщи президентът Румен Радев в Пловдив, представен от Нова телевизия.

“Младите хора ни върнаха вярата, тъй като към този момент не търпят мизерията и корупцията. Те желаят да изгонят мафията от властта и прокуратурата. Няма никакъв смисъл кабинетът да се хвали и да се инати самичък пред огледалото ”, акцентира той.

Според него страхът от възмездието и пресичането на изборните операции е изцяло понятен. “Той обаче е окончателно просрочен, тъй като българите към този момент са на улицата ”, уточни Радев.

“Има нации без държавни управления, само че няма държавно управление без народ. Естественият излаз е оставка – никакви прегрупирания вътре в кабинета не мога да спрат тази оставка ”, безапелационен бе той.

По думите му България би трябвало да е страна на почтени европейски жители. Достойни европейски жители не могат да търпят това, което се случва, означи Радев.

Процесът е тръгнал, желаят – не желаят ще се стигне до там, съобщи президентът на въпрос счита ли, че ще има фактически оставки.

На въпрос дали има подготвеност да сформира служебно държавно управление, президентът не пожела да разяснява, само че отсече: “Аз съм подготвен със длъжностен кабинет. ”

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР