Президентът Румен Радев бе освиркан по време на официалната церемония

...
Президентът Румен Радев бе освиркан по време на официалната церемония
Коментари Харесай

Радев стана жертва на народната любов. Снайперисти го обградиха и го вардят

Президентът Румен Радев бе освиркан по време на формалната гала във връзка на Съединението в Пловдив.
С крясъци „ Уууу “ и „ Радев е срам “ президентът отдаде чест на военните, събрали се на площада.
Държавният глава не обърна внимание на виковете от събралото се болшинство, а се придвижи към другите публични посетители на подиума на площад „ Съединение “ в града, предава Блиц.
При засилени ограничения за сигурност на пл. „ Съединение “ в Пловдив започнаха да се събират стотици жители.
Снайперисти има по покривите на блоковете, а дребни контролно-пропусквателен пункт на всички входове към пл. „ Съединение “.
„ Чествайки Съединението ние почитаме и осмисляме свещеният образец за единство на тези, които преди 138 години предначертаха пътя ни като нация. “
Това съобщи президентът Румен Радев по време на церемонията в чест на 138 години от Съединението в Пловдив.
„ Съединението ни е идея, която би трябвало да отстояваме, с цел да не се постанова идващите генерации да водят нашите борби за правдивост, държавност и достолепие “, добави той.
„ Каквито и да са разликите в обществото ни имам вяра, че отстояването на националната ни памет и обичаи, гарантирането на заслужен живот на децата ни, е обща идея за всички нас, изключително през днешния ден, когато в Европа продължава да бушува опустошителна война и да се омаловажава човешкият живот. Плащаме с растящо обедняване нашето лично лековерие и примирие “, сподели Радев
„ Поклон подред дейците на българското Съединение и техните завещания. Да живее свободна България “, приключи президентът.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР