Президентът Реджеп Тайип Ердоган заяви, че Турция ще приключи тази

...
Президентът Реджеп Тайип Ердоган заяви, че Турция ще приключи тази
Коментари Харесай

Ердоган се похвали: Турция приключва годината с ръст от 4-5 ...

Президентът Реджеп Тайип Ердоган съобщи, че Турция ще завърши тази година с растеж от 4-5 на 100, съобщи Анадолската организация.

 

В тирада пред парламентарната група на Партията на справедливостта и развиването (ПСР) в Народното събрание на Турция, президента Ердоган акцентира, че ще бъдат стартирани доставките на природния газ от Черно море в най-скоро време. Догодина ще бъде пуснат в употреба първият блок на атомната електроцентрала Аккую, край средиземноморския град Мерсин. Правителството на президента ще продължи да работи, за цялостното унищожаване на непознатата взаимозависимост в региона на енергетиката.

 

Ердоган сподели, че в доста области Турция е станала доста по-конкурентоспособна. В отбранителният бранш се чака да бъдат насърчени нововъведенията, производството и износа. 

 

Ердоган означи: „ Решени сме да се наредим измежду 10-те най-развити страни в света. "

 

Той акцентира: „ Докато целият свят се бори с рецесията, ние настойчиво осъществяваме набелязаните цели за растежа на Турция посредством произвеждане и претовареност. Вярвам, че Турция ще завърши тази година с напредък от 4-5 на 100. "
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР