Президентът Радев трябва да даде ясен отговор защо България присъства

...
Президентът Радев трябва да даде ясен отговор защо България присъства
Коментари Харесай

БСП: Радев да отговори защо България присъства в информацията за взрива на Кримския мост

Президентът Радев би трябвало да даде явен отговор за какво България участва в информацията, изнесена от съветска страна, за гърмежа на Кримския мост. Това се споделя в позиция на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия, публикувана от пресцентъра на партията, съобщи Българска телеграфна агенция.

От управлението на Българска социалистическа партия приканват президента " незабавно да разпореди на българските служби следствие на случая с камиона, тръгнал от Бургас ".

В тази възходяща борба да се даде бърз и явен знак и да не се позволява България да бъде въвличана по какъвто и да е метод в спора, упорстват още от левицата.

Вчера ръководителят на Следствения комитет на Русия Александър Бастрикин каза, че камионът, взривен на Кримския мост, е минал по маршрут, включващ България .

На среща с съветския президент Владимир Путин той съобщи, че маршрутът, по който се е придвижил камионът, е открит. „ Това са България, Грузия, Армения, Северна Осетия, Краснодарският край “, сподели Бастрикин. Владимир

Путин съобщи, че гърмежът на Кримския мост в събота е бил терористичен акт,

ориентиран против значима гражданска инфраструктура на Русия, и че зад него стоят украинските специфични служби.

Вижте и тези галерии:
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР