Президентът Радев прави всичко възможно да падне правителството. Видяхте го

...
Президентът Радев прави всичко възможно да падне правителството. Видяхте го
Коментари Харесай

Искрен Митев: Днес съм с вратовръзка на шарани, защото тези, които се обединиха срещу нас си мислят, че българските граждани са шарани

" Президентът Радев прави всичко допустимо да падне държавното управление. Видяхте го в изявленията му ". Това съобщи в студиото на Нова телевизия депутатът от " Продължаваме Промяната " Искрен Митев.

" Това, което следва, хората го видяха на площада в сряда. Днес съм с вратовръзка на шарани, тъй като тези, които се сплотиха против Политическа партия мислят, че българските жители са шарани и че никой няма да види, че господин Пеевски се здрависа с протестиращи, подкрепящи " Възраждане " ", сподели той.

И добави, че е горделив от това, че държавното управление е паднало, тъй като министър председателят Кирил Петков не е предал правилата на гласоподавателите си, с цел да се задържи на власт. 

" Има едно недоумение кои са хората в Политическа партия. Там са едни хора, които знаят, че загубата е един урок, триумфът е нещо краткотрайно и е значимо да си самоуверен. Изобщо не сме тръгнали да се предаваме. Вчера за първи път падна държавно управление с избор на съмнение. Това е доста показателно. Преди да вляза в Народно събрание отидох да се срещна с администрацията. Оказа се, че там има доста свестни хора. Казаха ми " Много наподобявате на младите ГЕРБ ". Много се наскърбих. Казах им " Как по този начин приличаме на ГЕРБ? Аз съм пристигнал да се боря с тях ". Обясниха ми, че когато ГЕРБ са пристигнали на власт преди 12 години са желали да се борят с корупцията и са имали същия хъс като нас. Попитах ги " Кога са се трансформирали в това, което са в този момент? ". И те ми споделиха следното: " Останете задоволително дълго и ще видите ". И през вчерашния ден видях. Когато държавното управление не е кооперативно с мафията и със задкулисието, има избор на съмнение ", изясни Митев.

По думите му няма по какъв начин в Народното събрание да не престават да влизат хора, които биват принуждавани да станат част от мафията.

" Очаквам хората да видят истината и да имаме повече народни представители. Протестиращите в поддръжка на държавното управление на площада плачеха, че си тръгваме. От другата страна на Народното събрание бяха пристигнали хора, които ги питаха за какво са се събрали и те споделиха, че са пристигнали на концерт. Това е подигравка ", добави депутатът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР