Президентът Радев ме обиди много, като ме сравни с Кирил

...
Президентът Радев ме обиди много, като ме сравни с Кирил
Коментари Харесай

Борисов: Радев ме обиди с Петков

Президентът Радев ме обиди доста, като ме съпостави с Кирил Петков, че и аз съм разхвърлял тръби. Това е най-голямата засегнатост, която ми е нанесъл. Ако желае, може да разпореди да ревизират стотиците километри нови газопроводи, които направихме.

Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред публицисти при посещаване в Рилския манастир.

Над 600-700 км нови газапроводи направихме, а те за година и половина още не могат да довършат 100 км, които оставаха по гръцката връзка. Направих България да има 80 км от компресорните станции на задачите Балкани. Тогава България стана с най-силно развитата газопреносна система, посочи той.

По думите му, когато ГЕРБ са пристигнали на власт, незабавно са премахнали медиаторите от газа, които в този момент са възобновени. Според него те крадат над 120 милиона лв. на месец.

На въпрос би трябвало ли България да има контракт с Газпром, Борисов сподели: Не.

За първи път връзка с Гърция започнах да върша аз. Не сме чакали 10 години. Иван Костов за какво не я направи? Когато изплатихме пенсиите, които подвигна Станишев преди да си тръгне, се заехме и с тази задача. Всичко можеше, в случай че не се правеха на подправени герои, изясни той.

Борисов разяснява и митингите на Демократична България.

Помня, когато издигнаха Лозан Панов за претендент за президент, знак на правораздаването. След това отидоха и „ клечаха“ пред Президентството и поддържаха Радев. Отровното трио отидоха двама от тях да стачкуват против третия, който стана министър, сподели водачът на ГЕРБ.

Доукрепването на срутището на пътя за Рилския манастир беше предоставено още при започване на 2021 година и приключено за няколко месеца. Бяха изпълнени и всички нужни действия по новото оборудване, включително и така наречен тунелна завеса, с цел да се подсигурява безвредният достъп до най-големия манастир в България. Оставаше само да се постави износващият пласт асфалт в сектора. За страдание това не е свършено към този момент повече от една година и поради това обектът няма Акт 14, Акт 15 и Акт 16. Добре че най-малко е отворен за придвижване с краткотрайна организация, сподели Борисов.
АКЦЕНТИ Експериментът „Петков – Василев“ нанесе вреди за милиарди на страната ни. Слушах деликатно министър Пеканов – той е доста квалифициран човек – става известно, че ние в действителност нямаме План за възобновяване! Всичко би трябвало да се пренапише, с цел да се създадат пволезни неща за хората, вчесто схемите за далавери.  ❌ Оказва се, че Булгаргаз е със стотици милиони загуби, тъй като предходните ръководещи са крадяли през медиатори и през Чирен. Хората и бизнесът не знаят какъв брой ще им костват газа и тока за идващия месец. Токът при мен беше 80 лева, за на следващия ден е по-висок с 60% от през днешния ден!  ❗ Президентът Радев ме обиди доста като ме съпостави с Кирил Петков, че и аз съм разхвърлял тръби. Ако желае може да разпореди да ревизират стотиците километри нови газопроводи, които направихме по врвме на трите ни държавни управления.  ✅ Над 600-700 км нови газопровод направихме, а за година и половина от “промяната ” не можаха да довършат 100 км, които оставаха по гръцката връзка. Ремонтирахме старите и построихме нови компресорни станции на всички места, където беше нужно. По време на нашите ръководства България стана страната с най-добре развитата газопреносна система на Балканите.  ❌ След вредите, които нанесоха “Продължаваме смяната ” на страната, нашите симпатизанти не позволяват, че може да се коалираме с тях  ❗️  ❗️ Добре познавам тези хора и от Демократична България, и от Политическа партия. Помня по какъв начин, когато издигнаха Лозан Панов за претендент за президент, твърдяха, че е знак на правораздаването. След това отидоха и клечаха пред президентството и Румен Радев.  ❗️ На фона на всички тези неща, пътищата на България са оставени в окаяно положение. Година и половина не са пипнати, нито подменят мантинели, нито асфалтът се поддържа. Броят на злополуките се подвигна доста по времето на Бойко Рашков  ❗️  ✅ Каквото сме дали обещание за Рилския манастир – изпълнили сме го. Направихме едно прелестно оборудване за подсилване на пътя към Светата обител, което оставиха на Акт 13. Нашето държавно управление обезпечи 1,62 млн. лева за създаване и на пречиствателна станция за отпадните води. Всички документи по нея към този момент са подготвени.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР