Президентът Радев е безалтернативен, не допускам левицата да излезе с

...
Президентът Радев е безалтернативен, не допускам левицата да излезе с
Коментари Харесай

Румен Петков не вижда друг президент за левицата освен Радев

Президентът Радев е безалтернативен, не позволявам левицата да излезе с различен претендент , разяснява пред Българска национална телевизия водачът на АБВ Румен Петков.

" Ние виждаме, че против него не просто няма фигура , против него сякаш няма дарба да се излъчи различна кандидатура и това подвежда. Неговият екип би трябвало да бъдат деликатни и нападателни в положителния смисъл на думата. Създаването на мира е подправено ".

Според него президентът към този момент би трябвало да бъде доста деликатен . Той разяснява, че е значимо левицата да се яви консолидирана . " С вярата съм, че този път всички фигури в левицата, всички хора, които са ангажирани със обществената концепция, ще проявят освен разсъдък, а воля на обществото да се даде друга виновна вероятност ".

Относно новият план на Кирил Петков и Асен Василев. " Никой ляво мислещ, сериозен човек, няма да се подведе по подобен вид неистина и далавера ".

По думите му без подозрение фрагментацията измежду политическите обединения е реалност . " За страдание главните играчи имат същностен принос. Ако се загледаме за омразата и лъжата, която се излъчва през последните месеци, ще забележим, че такова нещо не сме имали в българската история ".
 От Българска социалистическа партия заподозряха поддръжка за плана Петков/Василев зад тила на президента
От Българска социалистическа партия заподозряха поддръжка за плана Петков/Василев зад тила на президента

Но хората в Българска социалистическа партия са мъдри и правилни хора
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР