Президентът призова бразилците да спрат да мрънкат“ заради Covid-19 и

...
Президентът призова бразилците да спрат да мрънкат“ заради Covid-19 и
Коментари Харесай

Жаир Болсонаро: Стига сте се оплаквали от Covid-19

Президентът прикани бразилците да „ спрат да мрънкат “ поради Covid-19 и разкритикува ограниченията за ограничение на макар растежа на случаите и смъртността, съобщи Би Би Си.
Коментарите му бяха направени ден, откакто Бразилия записва рекорден растеж на умрелите за 24-часов интервал.
Страната е изправена пред най-тежката фаза от пандемията до момента, а здравната ѝ система е в рецесия.
 Болсонаро за имунизацията на Pfizer: Ако се превърнеш в крокодил, това е твой проблем Болсонаро за имунизацията на Pfizer: Ако се превърнеш в крокодил, това е твой проблем
Бразилският президент Жаир Болсонаро нападна коронавирусните ваксини, заявявайки, че имунизацията на Пфайзер може да трансформира ваксиниранит...
В отговор някои градове и щати постановиха лични ограничавания.
Бразилското министерство на опазването на здравето заяви, че над 260 000 души са умряли с Covid-19, което подрежда страната на второ място в света след Съединени американски щати.
В четвъртък други 1699 души бяха добавени към тази тъжна статистика в лек спад от рекордните 1910 умряли в сряда. Междувременно още 75 102 случая на ковид бяха открити във втори по мащаб растеж до момента.
„ Колко дълго би трябвало да стоите вкъщи, а всичко да е затворено? Никой не устоя повече. Съжаляваме за умрелите, само че се нуждаем от решение “, настоя Болсонаро.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР