Президентът представи един различен профил от това, което сме свикнали

...
Президентът представи един различен профил от това, което сме свикнали
Коментари Харесай

Антоанета Христова: Радев представи един различен профил от атакуващия с юмрук

" Президентът показа един друг профил от това, което сме привикнали да виждаме ". Това сподели политическият психолог проф. Антоанета Христова. Тя посочи, че тази смяна е настъпила със започването на процедурата по договаряния за сформиране на служебно държавно управление, преди този момент е бил атакуващ с пестник и това е асоциацията на неговото държание.
По думите ѝ Румен Радев излъчва сигнали, които са положителни за човек, който е в предизборна акция. Проф. Христова акцентира, че това е и обяснението ѝ за състава на служебния кабинет.
" Ако погледнем четворката министри - на правораздаването, на вътрешните работи, на финансите и служебния министър председател, които ще провеждат изборите, ще разберем, че виновните за изборния развой са Българска социалистическа партия ", акцентира тя.
На въпрос дали властта е повода за съществуването на ГЕРБ, политическият психолог разяснява:
 Антоанета Христова: Слави Трифонов ще продължи да ревизира шанса си в последващо съревнование Антоанета Христова: Слави Трифонов ще продължи да ревизира шанса си в последващо " съревнование "
Сигурна съм, че ще се направи опит да се сформира държавно управление, без значение от кое място, само че ще се направи подобен опит. Това разяснява политичес...
" В момента ГЕРБ осъзнава, че не може да продължи по остарелия метод, по който е структурирана партията и водачеството в нея.... Ако ГЕРБ желае да оцелее, би трябвало политиците в нея да стартират да работят като в партия с стабилно наличие, а не като лидерска партия.... Националното заседание на партията във вторник не сподели знаци в тази посока ".
Проф. Христова изрече теза, че ГЕРБ има " голям капацитет " да са първа политическа партия на предварителните избори на 11 юли, тъй като хората са изплашени от това, което се случи в 45 национално заседание. Тя обаче посочи, че триумфът на ГЕРБ ще зависи от предизборната акция, която ще проведат:
" Потенциалът може да спихне, в случай че в акцията не приказва по този начин, както би трябвало да се приказва на гласоподавателите ".
Прогнозата ѝ за партиите на митинга е за най-хубав резултат при " Демократична България ", тъй като единствено представителите на това обединяване не са влезнали в " грозния звук на връзка " в завършилия парламент. Тя позволи " Изправи се! Мутри вън! " да не влезе в идващото Народно заседание, до момента в който патриотичните партии имат късмет за това.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР