Президентът предложи в общата декларация, текст, който казва, че се

...
Президентът предложи в общата декларация, текст, който казва, че се
Коментари Харесай

Нинова: Политическата класа не иска да се бори с корупцията

" Президентът предложи в общата декларация, текст, който споделя, че се основава обединен, самостоятелен, нов орган, който да се занимава с следствие на корупционни закононарушения. Този текст беше подложен на гласоподаване и събра два гласа- неговият и моят. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова след съвещанието на КСНС.

 КСНС с консенсус на половина за битка с корупцията Обновена
КСНС с консенсус на половина за битка с корупцията

Президентът прикани Народното събрание да надмогне персоналните си, конюнктурни и партийни ползи

По думите й подобен орган, който да проверява явно няма да има. Нинова разгласи, че президентът е предложил и текст, съгласно който да има баланс на институциите при основаването на органа.

Нинова беше безапелационна, че в Парламента болшинството ще сътвори един орган , който ще се занимава с приемане на заявления и налагане на санкции.

Тя още веднъж съобщи, че политическата класа няма предпочитание да се бори с корупцията. Нинова напомни, че е изпратила писмо до профилирания съд, да й бъдат предоставени имената на политиците взимали пари от КТБ, само че оттова са й дали отговор, че това може да го направи единствено съдията докладчик.

Лидерът на Българска социалистическа партия прикани всички политици да се причислят и да изискат разгласяване на имената на тези политици.

 Българска социалистическа партия има вяра на депутата Стоилов, че не взе участие в бизнеса със заложни къщи
Българска социалистическа партия има вяра на депутата Стоилов, че не взе участие в бизнеса със заложни къщи

Стойнев: Отмина времето, в което някой би трябвало да носи отговорност за роднините си

Относно излязлата информация, че задържаният брат на депутата от Българска социалистическа партия Георги Стоилов е бил донор на Българска социалистическа партия, Нинова съобщи, че следва да се разяснява в групата и да се вземе решение.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР