Президентът посочи, че е изгубил бройката на опитите да бъде

...
Президентът посочи, че е изгубил бройката на опитите да бъде
Коментари Харесай

Зеленски: Изгубих бройката на опитите да бъда убит от началото на...

Президентът уточни, че е изгубил броя на опитите да бъде погубен от началото на войната.

 

" Първият опит е доста забавен, когато е първи, а по-късно всичко върви като по часовник. Първо хората не знаят какво да вършат и наподобява доста ужасно. Тогава разузнаването просто споделя с вас детайлностите, че в Украйна е пристигнала друга група, с цел да опита да го направи ", означи той.

 

Украинският водач твърди, че Москва продължава да желае да го в профил от власт. Една от съветските задачи е планувана за края на 2023 година

 

" Операцията се назовава " Майдан-3 ", тя е ориентирана към промяна на президента. Може би не посредством ликвидиране. Те ще употребяват всички принадлежности, които имат ", сигнализира Зеленски.

 

Той не отговори на въпроса на журналиста дали Украйна е правила такива опити против проруски фигури в окупираните територии.

 

" Не мога да разисквам с вас каквито и да е специфични интервенции на украинското разузнаване, тайните служби или специфични сили. Има някои точки, които не обсъждаме ", безапелационен бе той.

 

Запитан дали Украйна би се възползвала от шанса да убие Путин, в случай че се даде опция, Зеленски сподели: " Това е война и Украйна има цялостното право да пази земята си ".

 

Припомняме, че в неотдавнашен диалог с Bloomberg президентът заяви, че украинското разузнаване и задгранични сътрудници са получили информация за съветския проект " Майдан 3 ". Според тези данни окупаторите ще се опитат да всеят разединение в украинското общество и да основат " безпорядък " в страната, с цел да я дестабилизират.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР