Президентът по хокейните операции и генерален мениджър на Филаделфия Флайърс

...
Президентът по хокейните операции и генерален мениджър на Филаделфия Флайърс
Коментари Харесай

Филаделфия Фалйърс уволни президента на хокейните операции на отбора

Президентът по хокейните интервенции и общоприет управител на Филаделфия Флайърс Чък Флетчър е уволнен, оповестиха от клуба от Националната хокейна лига на Съединени американски щати и Канада (НХЛ).

Функциите на Флетчър ще бъдат конфискувани от 45-годишния Даниел Бриер, който до момента бе специфичен помощник на генералния управител. Планът на управлението е функционалностите на президент на хокейните интервенции и общоприет управител да бъдат поделени сред двама души.

55-годишният Флетчър бе назначен за общоприет управител на отбора на 3 декември 2018 година. След отдръпването на Пол Холмгрен той иззе и функционалностите на президент по хокейните въпроси. Той бе деветият общоприет управител в историята на клуба и първият от 1990 година насам, който не е някогашен състезател на " летящите ".

С назначението на Бриер Филаделфия връща традицията да разчита на свои лични фрагменти. Канадецът игра за отбора сред 2007 и 2012 година, като през 2010 година игра във финала за купа " Стенли ", изгубен от Чикаго Блекхоукс с 4:2, и бе най-резултатният от всички играчи в плейофите с 30 точки. С националния тим на Канада Бриер е повторен международен първенец.

След 65 изиграни мача през този сезон тимът на Филаделфия Флайърс заема 14-о място в Източната конференция с 59 точки, на цели осем зад 13-ия Детройт Ред Уингс. " Летящите " нямат шансове за класиране в плейофите и ще ги пропуснат за трета поредна година.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР