Президентът отново пообщува с народа по . Един от обсъжданите

...
Президентът отново пообщува с народа по . Един от обсъжданите
Коментари Харесай

Линия заникъде

Президентът още веднъж пообщува с народа по. Един от обсъжданите въпроси бе за това, за какво да не бъдат задължени и губернаторите да употребяват същия комфортен прийом за контакт с жителите. Путин поддържа тази концепция: може да се вгледаме в рекомендациите изпод и да организираме освен федерална, само че и районни директни линии.

Изглежда сюжетът за такива линии е към този момент подготвен: на всеки губернатор обособени жители, изтеглили благополучен билет, ще оповестяват за съответни протекли покриви или за проблеми с подаването на газ. След което в кадър се материализират служители по места и покривите ще се ремонтират, а газът ще потегля по тръбите. Възможно е дружно с това жителите на съветските райони да научават и някои познавателни обстоятелства за своите ръководители: да вземем за пример, какво мисли началството в дадения миг за геополитическата обстановка в света, каква музика харесва и къде му гладят ризите. Разбира се, в случай че сходни волности не бъдат приети за покушения против президентските пълномощия. За това, че аналози на директните линии от дълго време съществуват в Чечения, оперативно се регистрира Рамзан Кадиров.

По време на " Преките линии " в предходните години писах, че този формат, в който президентът се сблъсква със своя народ, се трансформира в единствената политическа институция в страната. В Русия, в която човек няма вяра в съда, за ръководещите няма риск да изгубят избори, а президентът няма по какъв начин да чуе рецензии от опозицията при доклад в Народното събрание, " Пряката линия " е новаторска платформа, на която властта и жителите обществено обясняват настроенията си един на различен. Щом не е допустимо да се основат нормалните демократични институции за дейно ръководство, легитимност на решенията на властта и противоположна връзка, на помощ идват отечествените изобретения.

Сега сред президента и народа няма нищо – единствено " Пряката линия " и изгореното поле на съветската политика.

През 2021 година този модел органично се придвижва на районно равнище: подготвени сме да станем първата страна в света, където обществената политика и ръководство се организират в режим на телевизионно шоу.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР